Loading...

Natural Finish Foundation No 01

Κωδικός προϊόντος: 10.07.8680923346878 Κατηγορίες: ,

Foundation

25,99 

Σε απόθεμα

Συνδύασέ το με

Loading...

Περιγραφή

Μπορείτε να ολοκληρώσετε γρήγορα το μακιγιάζ σας με το Natural Finish Foundation, το οποίο καλύπτει εύκολα ακόμα και τα πιο βαθιά ελαττώματα. Το Natural Finish Foundation σας υπόσχεται μια άνετη μέρα με τη ζωηρή του εμφάνιση και τη μεταξένια υφή του. Το σατέν foundation, που αφήνει μια απαλή αίσθηση στα μάγουλά σας, είναι η καλύτερη επιλογή για δέρμα που μοιάζει με μωρό. Εάν το δέρμα σας γίνεται λιπαρό και λαμπερό μετά από δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να απαλλαγείτε από όλα αυτά τα προβλήματα δοκιμάζοντας το Natural Finish Foundation. Χάρη στο σατέν, το οποίο έχει ματ χαρακτηριστικό σε λιπαρό δέρμα, η ανησυχία που βιώνεις κατά τη διάρκεια της ημέρας τελειώνει.

Υπάρχουν 6 διαφορετικά πλεονεκτήματα από τη χρήση του Natural Finish Foundation: Δεδομένου ότι έχει υψηλές καλυπτικές ιδιότητες, σας επιτρέπει να καλύψετε εύκολα τα πιο βαθιά προβλήματα του δέρματος. Ο δείκτης SPF 30 σας βοηθά να λαμβάνετε προφυλάξεις ενάντια στις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Η βιταμίνη Ε αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, προλαμβάνει και μειώνει τις ρυτίδες.

To Natural Finish Foundation, ένα αδιάβροχο προϊόν μακιγιάζ. Δεν ρέει λόγω οποιουδήποτε παράγοντα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με το μακιγιάζ τις ειδικές μέρες και νύχτες. Ένα άλλο πλεονέκτημα του προϊόντος, το οποίο είναι κατάλληλο για όλα τα χρώματα δέρματος με τους κίτρινους και ροζ υποτόνους του, είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα από χρήστες με ξηρό, μικτό και ευαίσθητο τύπο δέρματος. Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το προϊόν, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας είναι καθαρό. Μπορείτε να εφαρμόσετε το foundation σε τελείες σε καθαρό δέρμα και να το απλώσετε απαλά στο δέρμα σας με ένα σφουγγάρι ή πινέλο μακιγιάζ New Well. Εάν θέλετε το δέρμα σας να έχει την όψη που επιθυμείτε, θα πρέπει να αγοράσετε το Natural Finish Foundation χωρίς καθυστέρηση.

Ingredients

Aqua, Cyclopentasiloxane,Glycerin, Isododecane, Dimethiconol, dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone Crosspolymer, Diisostearyl Malate, Dimethicone, Bis-Hydroxyethoxypropyl dimethicone, Tocopherol, Butylene Glycol, Cetyl Diglyceryl Tris (Trimethylsiloxy) Silylethyl Dimethicone, Peg-10 Dimethicone, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Hydrogenated Polyisobutene, Propylene Carbonate, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Caprylic/Capric Triglyceride, Stearalkonium Hectorite, Ethylhexylglycerin, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geranion, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, Linalool, +/- May Contain: Cl77891, Cl 77491, Cl 77492, Cl 77499.

Επιπλέον πληροφορίες

Χρώμα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ