Loading...

Newwell Translucent Powder- Διαφανής Πούδρα 18g

Κωδικός προϊόντος: 10.17.8680923343853 Κατηγορίες: ,

Διαφανής Πούδρα 18g

19,00 

Σε απόθεμα

Συνδύασέ το με

Loading...

Περιγραφή

Η πούδρα είναι αναπόσπαστο μέρος του μακιγιάζ της επιδερμίδας. Οι πούδρες που παράγονται σε τόνους δέρματος και σε διάφανη μορφή χρησιμεύουν για να διορθώσουν το μακιγιάζ. Η New Well Translucent Powder παρέχει εύκολη εφαρμογή λόγω της δομής της πούδρας και ενσωματώνεται γρήγορα με το δέρμα σας χάρη στη διάφανη δομή της.

Η New Well Translucent Powder, έχει την κύρια λειτουργία της στερέωσης του μακιγιάζ. Κατά την εφαρμογή New Well Translucent Powder, θα πρέπει να βουτήξετε ελαφρά το πινέλο της πούδρας στη πούδρα, στη συνέχεια να ανακινήσετε το πινέλο για να αφαιρέσετε την περίσσεια σκόνης και να εφαρμόσετε τη πούδρα σαν να σκουπίζατε το δέρμα σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποκτήσετε μια φυσική όψη χωρίς να απλώσετε πολύ πούδρα στο δέρμα σας. Χάρη στη New Well Translucent Powder, μπορείτε να έχετε δέρμα σαν πορσελάνη!

cruelty-free cosmetics.

ingredients:

Talc, Silica, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, C12-15 Alkyl Benzoate, Methicone, Isostearyl Neopentanoate, Triethoxycaprylylsilane, Zinc Stearate, Parfum +/- May contain: CI77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850.

Επιπλέον πληροφορίες

Χρώμα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ